0299-473 656 paulbode@planet.nl

SVC Systeem

SKIN VITAL CONCEPT SYSTEEM

De wereld van de cosmetica staat niet stil en zeker niet die van huid- verbetering en verjonging. Wij zijn steeds weer op zoek naar betere methodes die de huid naar een “hoger”niveau kunnen brengen. Wij hebben nu een methode gevonden die ( wereldwijd) bewezen heeft spectaculaire huid verbetering te kunnen GARANDEREN.

Wat zijn cosmeceutical producten?

De Skin Vital Concept cosmeceuticals bevinden zich in het gebied tussen cosmetica en medicatie en doen meer dan het verzorgen van de huid. Skin Vital Concept bestaat uit een lijn van cosmeceuticals met bewezen werkzame bioactieve, synergetisch werkende, natuurlijke ingrediënten en zijn een doorbraak op het gebied van huidverbetering en anti-ageing.

Deze methode is uniek voor Noord Holland maar u zult er in de toekomst nog veel positieve verhalen over horen.

Wat dit voor een systeem is leg ik u nu uit. Als u een jongere, gladde, strakke, mooiere huid wilt, moet u vooral verder lezen.

Tot nu toe was het heel moeilijk herstellende werkstoffen diep in de huidlagen te sluizen, zodat het resultaat van de verzorging langdurig en intensief zichtbaar en voelbaar werd. Deze barrière is nu genomen.

Vijf behandelingsfasen:

Het zichtbare resultaat van SKIN VITAL CONCEPT (SVC) is te danken aan een bekende samenstelling van vijf op elkaar afgestemde, diep werkende behandelingsfasen.

1. De huid wordt zeer grondig gereinigd en ontdaan van alle vuilresten. Het is zéér belangrijk dat er geen minerale oliën of vetten op de huid achterblijven die de volledige werking van de geavanceerde cosmeceutical producten kunnen belemmeren.

2. Door middel van de natuurlijke Glyco peeling, een combinatatie van citroenzuur, melkzuur en glycolzuur, (dat is een zuur van bruine rietsuiker) wordt er een peeling toegepast. Deze peeling wordt ondersteund door een technisch apparaat (micro dermabrasie) Dit maakt de huid toegankelijker voor de werkzame cosmeceutical producten.

3. Met een gepatenteerde techniek met speciaal gerangschikte micronaalden wordt de bovenste huidlaag microscopisch geperforeerd. (mesotherapie / microneedling ). Dit is beslist niet pijnlijk maar zorgt ervoor dat belangrijke huidfuncties worden gestimuleerd. De huid gaat weer collageen en elastine aanmaken en zal er dus gladder en strakker uit gaan zien. Tevens zal de huid veel beter in staat zijn de volgende stap van de behandeling te ondergaan.

4. De geavanceerde cosmeceutical structuurverbeterende werkstoffen worden ingebracht. Tegen rimpels door gebrek aan vocht en spankracht en tegen rimpels door mimische huiddefecten.

5. De behandeling wordt afgesloten met een masker afgestemd op de behoefte van de individuele huid.

HET RESULTAAT

De huid ziet er gezonder, regelmatiger, gladder en steviger uit. Dat is te voelen en te zien, voor uzelf en zichtbaar voor anderen.

De behandeling kan éénmalig geven worden maar voor een langdurig en beter resultaat is een kuur aan te bevelen.
Kuur: 1x per week ( minimaal 4 weken) daarna elke 4 tot 8 weken een vervolgbehandeling.
De behandeling duurt ongeveer 1 uur en 15 minuten en moet ondersteund worden met de bijbehorende thuisverzorging producten.

Er zijn ook vele deel behandelingen mogelijk voor b.v. alleen rondom de ogen of de mond.

Prijzen van deze unieke revolutionaire behandelingen variëren van 45,00 tot 110,00 per behandeling.

Dit is veel geld, maar gezien het verbluffende resultaat vele malen goedkoper dan rimpelinspuitingen en/of een chirurgische ingreep.

Geïnteresseerd ?? Vraag naar de folder of bel voor meer informatie.

Graag zullen wij u in een vrijblijvend gesprek de mogelijkheden voor u persoonlijk duidelijk maken.