0299-473 656 paulbode@planet.nl

Pedicure

Tevens werkt bij ons pedicure

Kitty Schutte.

Zij is medisch pedicure en heeft meer dan 30 jaar ervaring en heeft ook haar aantekening voor diabetische en reumatische voet. Hierdoor zijn er diverse ziektekostenverzekeringen die een vergoeding geven voor wat betreft de behandeling als u diabeet bent of reuma heeft.

Heeft u last van likdoorns, eelt of een ingegroeide nagel, dan bent u bij haar aan het juiste adres. Zelfs zonder deze problemen verdienen uw voeten wel eens een professionele behandeling. Zeker als u bedenkt hoe belangrijk uw voeten zijn. Uw voeten zitten vaak de gehele dag opgesloten.

Ook kunt u bij haar terecht voor de nieuwste trend, de acrylteennagels. Het voordeel hiervan is dat u weken lang geen omkijken meer heeft naar de teennagels en deze er zeer mooi verzorgd uit zien. Zeker een aanrader voor de zomermaanden want wie wil er nu niet met mooi verzorgde teennagels voor de dag komen (zonder dat je er zelf iets voor hoeft te doen).

Wilt u uw voeten eens extra verwennen, vraag dan naar de VIP-behandeling. Dan krijgen uw voeten o.a. een masker, een peeling en een massage.

Kitty werkt alleen op afspraak en ze is te bereiken onder telefoonnummer:

0299-473672