0299-473 656 paulbode@planet.nl

hannah X-perience

THE HANNAH X-PERIENCE


Dit is een zeer voedende en huidverbeterende behandeling.

Hoe ziet de behandeling eruit?

Als eerste wordt er een uitgebreide huidanalyse gemaakt. Hierbij wordt het vetgehalte, vochtgehalte en de zuurgraad (PH) gemeten.

Nadat de huid van het gelaat en decolleté gereinigd is met de REINIGINGS MILK EN SENSITIVE LOTION, krijgt deze een ENZYMATISCHE PEELING. Hierdoor worden de dode hoorncellen van de bovenste huidlaag verwijderd.

Vervolgens wordt de CELL ACTIVE CRÈME in de huid gemasseerd. Hierdoor ontstaat een enorme doorbloeding en de huid wordt vuurrood, met als doel een zo goed mogelijke werking van de natuurlijke doorbloeding.

Daarna wordt de VITAMINE COMPLEX op de huid gespoten en ingemasseerd. Door deze spray wordt de huid optimaal gehydrateerd en met de vitamines A E F  gevoed.

Met de OXYS GENES CRÈME wordt een BINDWEEFSEL massage uitgevoerd. De crème zorgt ervoor dat de huid meer zuurstof aanmaakt waardoor deze beter gaat functioneren.

De BINDWEEFSEL massage maakt de onderliggende huidlagen los zodat de huid zijn perfecte werking en elasticiteit terug krijgt.

Na de massage volgt het HYDRO MASKER welke ervoor zorgt dat de huid alle voedingstoffen krijgt die het nodig heeft om o.a. het vochtgehalte te herstellen.

Na 20 minuten is het masker volledig door de huid opgenomen en volgt weer de VITAMINE COMPLEX met daarover een voor uw huid geschikte crème of de 24 UUR SKIN BALANCING CRÈME.

Deze hoogwaardige huidverbeterende behandeling duurt ruim een uur en is voor elke huid in elke conditie geschikt.

Een betere start behandeling of tussentijdse oppepper is haast niet mogelijk door de hoge concentratie actieve werkstoffen die op uw huid los gelaten worden.

Dit is een absolute aanrader. Na één behandeling wilt u meer.

De prijs is € 75,00.