0299-473 656 paulbode@planet.nl

Glycolic Kuur

DE HANNAH GLYCOLIC ACID KUUR

Werking van de HANNAH Fruitzuren.

Fruitzuren kunnen worden toegepast bij een droge huid, vette huid, acne huid en zelfs bij pigmentatie en is heel geschikt om toe te passen bij ALLE vormen van huidherstel.De HANNAH Glycolic Acids bevatten Glycolzuur en Chitosan. Deze combinatie is perfect, daar de Chitosan zorgt voor een natuurlijk moisterising effect. Doordat de huid het Glycolic Acid (welke gewonnen wordt uit rabarber) direct herkent als zijnde lichaamseigen, kan het direct doorgesluisd worden via de lederhuid naar het Fibroblast (waar de elastine en het collageen gemaakt wordt). In het Fibroblast gaat er meer productie plaatsvinden van collageen en elastinevezels.

Collageen en elastine bestaan voor 30% uit glycine. Door het gebruik van de Glycolic Acid zal op effectievere wijze en met meer impact huidverbetering ontstaan.

Het is wetenschappelijk bewezen dat GLYCOLZUUR door zijn klein-moleculaire structuur het effectiefst van alle AHA-zuren werkt tegen;

  • vroegtijdige rimpelvorming
  • droge, schilferige en jeukende huid
  • pigmentvlekken en ouderdomsvlekken
  • acnehuid en littekens
  • grove poriën
  • zonbeschadigde huid
  • slecht doorbloedde vale huid
  • eczeem en psoriasishuid

HANNAH Glycolic Acid-kuur 30% en 70%

Glycolzuur staat op de eerste plaats in de serie alpha hydroxy zuren en heeft de sterkste werking. In hogere concentraties, zoals in de HANNAH 30% en 70%-gel voor professioneel gebruik, heeft het een sterk collageen verbeterende en peelende werking. Hierdoor wordt de huid gestimuleerd tot nieuwe celaanmaak. De huid verbetert wordt jonger, soepeler en de structuur wordt fijner.

Gebruik:

De 30%-gel is geschikt voor een professionele behandeling rond de ogen of als eerste behandeling ter gewenning voor de 70% gebruik. Voor een intensievere behandeling of een bodypeeling is er de HANNAH Glycolic Acid 70%. De HANNAH Glycolics worden in de behandeling deel voor deel ingerold. Voor ondersteuning thuis wordt de HANNAH Primum Elixer en de HANNAH Sun Perfection gebruikt.

Kuur:

In de eerste behandeling wordt 30% HANNAH Glycolic Gel gebruikt. De behandeling wordt eens in de 14 dagen voortgezet (in totaal 6 maal). Na 6 maanden kan de kuur herhaald worden.